lighthouse development programme 2018
Click to play video

Lighthouse Development Program

Lokale helte

Hos Mastercard banker vores hjerte for at støtte lokale virksomheder med store ambitioner. Med vores globale netværk og brede vifte af viden og erfaringer, kan vi skabe muligheder for små virksomheder så de kan tage det næste skridt. Vi er stolte af at præsentere vores fire nuværende innovationsprojekter. Læs mere om dem her.

Giv din startup vokseværk

Lighthouse Development Program er et Nordisk og Baltisk FinTech initiativ skabt af Mastercard i samarbejde med NFT Ventures. NFT Ventures er en Nordisk og Baltisk investor indenfor IT og finans teknologi. Mastercard er en global virksomhed med stærke ressourcer og en bred viden indenfor industrien.

Kombinationen af et globalt netværk og lokal ekspertise er værdifuld for startups med vokseværk. I en serie af workshops arbejder vi med at lokalisere og løse de mest centrale vækstudfordringer og udforske nye samarbejdsmuligheder.

Har du et startup i Norden eller Baltikum indenfor FinTech, data, sikkerhed, e-commerce eller lignende? Så er du kvalificeret til at ansøge.

Start Path

Verden ændrer sig med lynets hast. Start Path Global er designet til at hjælpe din virksomheds udvikling og til at hjælpe dig med at nå virksomhedens fulde potentiale. Med en lang liste af erfarne globale specialister til din rådighed bliver det nemmere at navigere rundt i regulatoriske ændringer, implementere nye teknologier, forfine en skarp brandstrategi og alt der imellem.

Er din virksomhed klar til at møde verden?

Mastercard Developers

Mastercard Developers er et initiativ der giver adgang til mere end 25 APIs for digitale betalinger, sikkerhed, data og nye teknologier. Dette initiativ giver kunder, partnere og deres udviklere mulighed for at forny og udvikle deres egen virksomhed. Udover det, er der plads til at udforske nye måder at integrere betalingsløsninger til helt nye kategorier som argumentet reality, virtuel reality og The Internet of Things.

Læs mere