Mastercard sponserer League of Legends Championships

E-sporten vokser enormt i vores samfund, og det er en vigtig og underholdende del af mange menneskers liv. Mastercard har derfor valgt at indgå et regionalt samarbejde med DreamHack og bliver premiumpartner til Northern League of Legends Championship 2020/2021.

Mastercard har tidligere haft et globalt samarbejde med Riot Games som finansiel partner for League of Legends Championship Series (LCS). Men nu indgår de også et partnerskab regionalt og forstærker yderligere sin tilstedeværelse i League of Legends-community og e-sporten generelt.

”E-sporten vokser fortsat, og vi er ekstremt glade for at byde Mastercard velkommen, og vi er glade for deres støtte til e-sporten og DreamHack-familien,” siger Marcus Lindmark, Co-CEO på DreamHack. 

En ny nordeuropæisk liga

Northern League of Legends Championship (NLC) er en ny nordeuropæisk liga i Riot Games’ populære action-strategi-spil League of Legends, et af de mest spillede PC-spil i verden med ca. 115 millioner spillere globalt. NLC er en topliga i et helt nyt konkurrencepræget økosystem, med kvalificerede hold i nationale ligaer i Telia Esports Series.

Konkurrencerne organiseres og livestreames af DreamHack og løber over i syv uger. Ligaen startede den 16. juni og afsluttes med slutspil et sted mellem den 4.-16. august.

Læs mere om NLC og Telia Esports Series 

Unikke oplevelser og konkurrencer for dig, der ser med

Som officiel betalingspartner for NLC vil Mastercard byde på unikke oplevelser og konkurrencer for alle seere, der følger livestreamingen. Disse tilbud bliver præsenteret løbende, mens spillet er i gang.

Følg livestreamingen her

”League of Legends er en af de mest betydningsfulde titler for den hastigt voksende e-sport, som vi støtter over hele verden. Vi er derfor meget glade for at kunne samarbejde med DreamHack om en ny liga i det nordlige Europa, en region, hvor e-sporten er etableret og ses som fantastisk underholdning”, siger Jessica Ståhlbom, Head of Marketing, Nordics & Baltics, Mastercard.

Læs hele pressemeddelelsen:

DreamHack og Mastercard offentliggør samarbejde om NLC 2020