Scan, Spin & Win

Kortet som giver tilbage – igen og igen!

Succesen med Mastercards Scan Spin & Win - Priceless Specials app fortsætter! Så du kan fortsat scanne dine originale danske Mastercard kvitteringer, spinne lykkehjulet og vinde Instant Win præmier – med det samme.

Der er i tusindvis af præmier fra Live Nation, Zalando, Blockbuster.dk, Kino.dk, Matas, Baresso, Aller, 7-Eleven og TV 2 Play. På lykkehjulet kan du også samle lodder og få chancen for at vinde én af hovedpræmierne fra SPIES REJSER 1 rejsegavekort til en værdi af 30.000 kr., 1 gavekort til Zalando på 10.000 kr. eller 1 års forbrug af standard premierefilm på Blockbuster.dk til en værdi af 14.235 kr.

Læs vilkårene for konkurrencen her.

Ingen gebyrer på Mastercard debetkort

Når du handler i din favoritbutik eller spiser på din yndlingsrestaurant og betaler med Mastercard debetkort, betaler du ikke gebyrer. Og saldokontrol på debetkortet hjælper til, at du aldrig bruger flere penge, end der er til rådighed på din konto.

Mastercard transaktioner du ikke kender til?

Hvad enten du shopper online eller i butik, kan du altid føle dig sikker og tryg, når du betaler med dit Mastercard. Hvis der er transaktioner, du ikke kender til eller som er forkerte, kan du få beløbet tilbagebetalt. Og det er altid butikkerne eller hjemmesiderne, som har bevisbyrden.

Brug Mastercard lokalt eller når du rejser

Mastercard er det betalingskort, der accepteres flest steder i verden.

Bedre end kontanter 

Det er ikke blot nemt og sikkert, du sparer også tid, når du anvender den kontaktløse funktion, når du betaler med Mastercard. Kig efter det kontaktløse symbol når du handler.