Sponsoraftaler

Respekt, retfærdighed og ydeevne kræves ikke kun i sport og underholdning - de er også afgørende elementer i Mastercards virksomhedskultur.

Igennem samarbejde med eksklusive partnere fremmer Mastercard spændende sportskonkurrencer og iørefaldende musikarrangementer, der fascinerer mange fans og giver minder for livet - Priceless! 

Mastercard er en passioneret sponsor af UEFA Champions League, PGA World Tour, BRIT Awards og Grammy Awards og officiel partner i Disneyland® Paris. Dette betyder at Mastercards kortholdere regelmæssigt kan nyde eksklusive fordele.

Mastercard har støttet topklassen i fodbold siden 1994

Passion for fodbold forener alle - mænd og kvinder, unge og gamle. Som sponsorer igennem mange år for UEFA Champions League, er vi stolte over at støtte den vigtigste turnering i blandt de europæiske fodboldforbund.

Oplev magien i Disneyland Paris med Mastercard

Bliv fortryllet af dine Disney-favoritter i deres hjem. Fem temalande fulde af klassiske Disney historier og eventyr venter på dig i Disneyland Park, fantasiens kongerige.

Eller gå om bag kulisserne i film- og tv-verdenen i Disney Studios Park. Oplev et betagende stuntshow, vilde biljagter eller det frie fald i den 4. dimension i den nye Tower of Terror™.

Det officielle samarbejde med Disneyland Paris giver Mastercard-kortindehavere tilbud ved booking og eksklusive fordele under opholdet i Disneyland Paris.

Eksklusivt Disney-legetøj, bamser, beklædning og gaver samt dvd'er, videospil og meget mere, kan man finde i Disney Online Store.

BRIT Awards med Mastercard - et spektakulært show

BRIT Awards er den mest prestigefyldte pris i britisk popmusik - og dermed også i den europæiske, mener mange - og den kan sammenlignes med de amerikanske Grammy Awards.

Prisuddelingen i London afspejler de nyeste musiktendenser og de vigtigste musikere det år. I februar hvert år fejrer stjerner som Adele, Rihanna, Bruno Mars og Coldplay sammen med BRIT Awards den vigtigste aften for den britiske musikscene, og visse kunstnere har allerede vundet flere priser.

Aktuel information om dette års arrangement, og vinderne kan findes her.

Et "hole in one" - Priceless

Mastercard kortet er det officielle kort og den foretrukne betalingsmetode for den europæiske PGA Tour, US PGA Tour, samt PGA Champions Tour. Igennem engagementet i de internationale PGA/LPGA-turneringer, er Mastercard blevet en mangeårig og pålidelig partner for golfsporten.

Mastercard: Officiel partner i den internationale filmfestival i Cannes

Cannes filmfestival er en af de vigtigste og mest glamourøse filmfestivaler i verden, og afholdes med den den franske Riviera som en betagende kulisse.

I maj hvert år belønnes de bedste film i forskellige kategorier med den eftertragtede Palme d'Or.(Guldpalmen).

Også i år er Mastercard stolte af at være officiel partner i Cannes filmfestivalen.

Aktuel information om dette års arrangement kan findes her