Betal kontaktløst

Mastercard teknologi til kontaktløse betalinger gør det nemt for dig at handle hurtigt og sikkert. Du holder bare et kontaktløst aktiveret Mastercard eller Maestro® henover kortlæseren, der hvor det universelle kontaktløse symbol findes. Nu er det nemmere end nogensinde at betale, og du slipper for besværet med kontanter.

Kontaktløs betaling er accepteret på verdensplan i butikker, fastfood-restauranter, apoteker, offentlig transport og supermarkeder. Du kan også betale kontaktløst i taxier og forskellige typer af maskiner, såsom parkometre.

Kontaktløse betalinger er sikre

Krypteringen er unik for hvert køb og beskytter transaktionsinformationen. Du holder kortet hele tiden, hvilket reducerer risikoen for, at kortet tabes eller kopieres. Derudover er der andre forholdsregler for at sikre, at du kun betaler én gang, selv hvis du holder kortet i kortlæseren to gange. Derfor er dit kontaktløse Mastercard-kort den sikreste måde at betale på.

Mastercard Nearby®

Med app'en Mastercard Nearby, kan du enkelt se, hvor du kan betale kontaktløst verden over

NearbyApp

Se, hvordan kontaktløse betalinger fungerer

Kontaktløse betalinger med Mastercard

Android Pay og Mastercard

Hvor kontaktløse værker

Udstedere af vore kort

Mastercard udsteder ikke selv kort. For at se hvilke banker eller pengeinstitutter, der udgiver Mastercard-kort, klik her.