Skip to Content
Skal jeg have et nyt kort for at anvende Mastercard SecureCode?

Spørg din kortudsteder om de tilbyder Mastercard SecureCode.

På hvilken måde bliver jeg beskyttet af Mastercard SecureCode?

Ved at indtaste din SecureCode, når du handler i en butik eller på nettet, som deltager i programmet,  bekræfter du, at du er den autoriserede kortindehaver. Hvis en ugyldig SecureCode anføres, vil købet ikke blive gennemført. Selv hvis en person kender dit kreditkort- eller betalingskortnummer, kan købet ikke gennemføres uden din SecureCode i de butikker, der deltager i programmet.

Hvordan fungerer SecureCode, når jeg handler online?

Indkøbsprocessen er ikke anderledes på nettet, udover at du bedes opgive din SecureCode ved kassen. Din SecureCode vil aldrig blive delt med butikken/sælgeren.

Vil jeg være i stand til at handle i butikker, der accepterer Mastercard, men som ikke tilbyder Mastercard SecureCode?

Ja, du vil så bare ikke blive bedt om at angive din SecureCode i forbindelse med disse køb.  

Hvordan ved jeg, hvilke butikker og forhandlere, der deltager i Mastercards SecureCode?

Hos de fleste deltagende butikker og forhandlere, kan man se Mastercards SecureCode-logo på stedet. Det kan også være, at de deltager, men endnu ikke har indsat et logo.

Hvordan kan online-forhandlere vide, at jeg er registreret som Mastercard SecureCode-bruger?

Når du har fået et kort, der er sikret med Mastercard SecureCode, kan butikker og forhandlere se det på dit Mastercard nummer under transaktionen. 

Hvad sker der, når jeg bruger min SecureCode hos en deltagende forhandler?

Du behøver ikke at logge ind eller registrere dig nogen steder. Når du foretager et køb hos en deltagende forhandler eller butik og indtaster dine kortoplysninger til betaling, vil du automatisk blive bedt om at indtaste din SecureCode. Efter at have checket dit køb og bekræftet, at din personlige velkomsthilsen er korrekt, er det let at indtaste sikkerhedskoden og gennemføre købet.

Hvordan vil SecureCode ændre processen med at købe online.

Processen med at handle online vil ikke blive ændret, bortset fra at du nu skal indtaste din SecureCode ved afslutningen af købet. Din SecureCode vil aldrig blive set af butikken, du køber fra.

Vil jeg være i stand til at handle som sædvanligt med mit Mastercard, selv om butikkerne ikke deltager i Mastercard SecureCode?

Ja, men du vil ikke blive bedt om at indtaste din SecureCode i dette tilfælde.  

Jeg er forhandler og vil gerne tilbyde SecureCode til mine kunder. Hvordan får jeg mere information?

Du kan finde information om, hvordan man deltager i Mastercard SecureCode ved at gå ind på vores hjemmeside: www.securecodemerchant.com

Hvor kan jeg læse om betingelserne for Mastercard SecureCode?

For at læse om de vilkår, der er specifikke for dit kort og Mastercard SecureCode, kan du besøge din kortudsteders hjemmeside.

Hvorfor bør jeg bruge kontaktløs?

Der er mange fordele ved kontaktløse betalinger:

Det er som at have lige penge, hvor end du er, så du behøver ikke at bekymre dig om at gå rundt med kontanter og rode rundt efter mønter.
Du kan være helt rolig, da dit kontaktløsekort eller -enhed aldrig forlader din hånd, når du betaler.
Det går ekstra hurtigt, når du betaler kontaktløst og det er ideelt til steder, hvor det skal gå stærkt, når der er kø, som på stadions, fastfood-steder, benzintanke, kiosker m.fl.

Hvordan betaler jeg med Mastercard kontaktløs?

For at foretage et køb skal du blot holde dit Mastercard kontaktløs-kort, -key fob eller -smartphone hen foran betalingsterminalen, når du betaler.

Hvordan skal jeg holde mit kort, key fob eller smartphone foran betalingsterminalen?

Når dit kort skal læses ved betaling, skal det som regel være ca. 2-5 centimeter fra kontaktløs-symbolet på terminalen ved kassen. Hvis du har mere end ét kontaktløstkort i din pung, skal du være opmærksom på, at du skal tage det kort, som du ønsker at bruge, ud af pungen og ikke holde hele pungen hen foran læseren.

Hvordan fungerer det?

Den kontaktløse funktionalitet bruger en indlagt computerchip og en radiofrekvensantenne. Efter at du har brugt dit kontaktløsekort eller -enhed til at betale, sendes betalingsoplysningerne trådløst til Mastercard-netværket. Hvis du bruger en mobiltelefon, modtager du en betalingsbekræftelse, sekunder efter du har betalt, og så kan du komme videre i programmet.

Hvad er en key fob?

En key fob er en særlig kontaktløs enhed, som du kan sætte i din nøglering. Nogle udstedere tilbyder en key fob i tillæg til dit normale Mastercard betalingskort.

Er der noget særligt, jeg skal vide eller gøre, når jeg har et kontaktløst Mastercard eller en Mastercard key fob?

Du skal gøre det samme, som du ville gøre med alle andre betalingskort. Du skal altid vide, hvor dit kontaktløsekort er, og være sikker på, at dette er et sikkert sted. Du skal også holde styr på alle dine kortnumre, udløbsdatoer og telefonnumre, som du kan ringe til, hvis du skulle miste dit kort

Er der et batteri i det kontaktløse kort?

Kortet indeholder en computerchip og en radiofrekvensantenne.

Skal jeg tænde og slukke for det?

Hvis du har en kontaktløs mobiltelefon, kan du tænde og slukke den. Hvis du bruger et kontaktløstkort eller -key fob, er det altid tændt og klar til at blive brugt.

Er det sikkert at betale kontaktløst?

Ja. Kontaktløse betalinger benytter en sikker krypteringsteknologi og Zero Liability-beskyttelse, og er lige så sikkert som et hvilket som helst andet Mastercard-kort.

Du har styringen - dit kontaktløsekort eller -enhed forlader aldrig din hånd, når du betaler, og du kommer ikke til at betale ved et uheld; dit kontaktløsekort eller -enhed skal være tæt på læseren, for at betalingen går igennem
Du risikerer heller ikke at beløbet trækkes to gange; selv hvis du holder kortet eller enheden hen foran terminalen mere end én gang, bliver du kan trukket én gang for dit køb.

Hvorfor er en pinkode ikke nødvendigt?

For at sikre at brug af kontaktløs er lige så let og bekvem som kontanter, påkræves det ikke af forhandlere, der tilbyder kontaktløs betaling, at du bruger pinkode for køb (under 350 kr.). For køb over 350 kr. er det som regel nødvendigt med en pinkode (dog ikke, hvis du betaler med din mobiltelefon).

Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet mit kontaktløsekort eller key fob, eller hvis det er blevet stjålet?

Hvis du har mistet dit kort eller mistænker, at der foregår uautoriseret aktivitet på din konto, skal du med det samme kontakte den bank, der har udstedt kortet. 

Spørgsmål, der ikke er svaret på her?

Hvis du ikke ser dit svar på listen, anbefaler vi, at du kontakter den bank, der har udstedt dit kort

For det meste er der et kundeservicenummer til din bank bag på kortet. Du kan altid kontakte Mastercard-kundeservice toldfrit på 1-800-627-8372 eller ringe på vores regning til 1-636-722-7111. Hvis du mener, at dit spørgsmål kun kan besvares af Mastercard, skal du klikke her for at indsende det.

Hvordan fungerer det?

Den kontaktløse funktionalitet bruger en indlagt computerchip og en radiofrekvensantenne. Efter at du har brugt dit kontaktløsekort eller -enhed til at betale, sendes betalingsoplysningerne trådløst til Mastercard-netværket. Hvis du bruger en mobiltelefon, modtager du en betalingsbekræftelse, sekunder efter du har betalt, og så kan du komme videre i programmet.

Hvordan kan min virksomhed drage fordel af Mastercard kontaktløs?

Det er bevist, at forhandlere har mange fordele af at tilbyde kontaktløs, herunder:

Hurtigere betaling
Fremmer et højere gennemsnitsforbrug
Reducerer omkostninger forbundet med håndtering af kontanter
Kontaktløs tillader POS til mobiler med NFC og nye betalingsenheder som bærbare betalingsenheder

Hvilken type forhandlere kan drage størst fordel af at udbyde kontaktløs?

Udbud af kontaktløs er et fortrinligt valg for alle forhandlere, særligt på steder hvor kunderne værdsætter, at det går hurtigt, og at det er let, eller på steder hvor der hovedsageligt betales med kontanter. For eksempel fastfood-steder, supermarkeder, restauranter, hvor der er hurtig betjening, drive-in-spisesteder, kiosker, salgsautomater, betalingsstationer, taxaer, parkeringspladser, benzintanke og offentlig transport.

Er Mastercard kontaktløs sikkert?

Ja, Mastercard kontaktløs-transaktioner foregår igennem det samme finansielle betalingsnetværk, der hvert år bearbejder milliarder af transaktioner med Mastercard-kort med magnetstribe og chipkort.

Mastercard kontaktløs-sikkerhedsmekanismer er udarbejdet med henblik på:

At beskytte mod kopikort.
At gennemføre et effektivt system til kontaktløsetransaktioner, hvor man ikke kan filme kortoplysninger.
Begrænse den skade, som svindlere i alle miljøer forvolder ved at indfange kontaktløseoplysninger.
Selv hvis kunden ved et uheld holder kortet hen til terminalen to gange, sikrer teknologien, at vedkommende kun betaler én gang.

Er det muligt at refundere til et kontaktløstkort, en bærbar betalingsenhed eller mobiltelefon?

Ja, det er muligt at refundere til kunder ved at holde enheden hen foran den kontaktøsebetalingsenhed på samme måde, som det blev gjort, da købet blev foretaget. Du skal følge din butiks refusionspolitik.

Ændrer accept af en kontaktløs betaling på forhandlerens betalingsgaranti?

Nej, hvis kontaktløs autoriseres, offline eller online, får forhandleren stadig en betalingsgaranti, selv for transaktioner, der er under transaktionsgrænsen uden verifikation af kortholderen.

Hvad er omkostningerne?

Omkostningerne varierer alt efter den valgte løsning. For at acceptere kontaktløsbetaling, kan forhandlere vælge at implementere en plug-in perifer læser eller et fuldt integreret POS- eller uafhængigt POS-system.

Hvordan fungerer mobilbetalinger anderledes fra kortbetalinger?

For personen, der står ved kassen, er mobil- og kortbetalinger ens, bortset fra at kunden kan bekræfte sin pinkode, biometriske verificering eller mønsterverificering på mobiltelefonen.

Hvordan fungerer betalingsprocessen for kontaktløs?

For transaktioner under en landespecifik beløbsgrænse er verificering i form af pinkode eller underskrift for kort og bærbare betalingsenheder ikke nødvendig. For køb over denne grænse er det nødvendigt med en pinkode eller underskrift. For køb med en mobiltelefon identificerer kunden som regel sig selv med mobiltelefonens pinkode, biometriske verificering eller mønsterverificering.

Hvordan kan kunden vide, at der kan betales med kontaktløs?

Salgsstedets (POS)-læser skal vise kontaktløs-symbolet. Mange forhandlere har et POS-symbol, der samtidig viser, at kontaktløs også accepteres.

Derudover skal forhandlerens navn og adresse også stå på Mastercard kontaktløs-lokaliseringshjemmesiden og på Mastercard Nearby™-app'en, senest to måneder efter forhandlerens første Mastercard kontaktløs-transaktion.

Hvilke andre dokumenter er tilgængelige med henblik på at hjælpe forhandlerne med at begynde at benytte kontaktløsebetalinger?

The Contactless Toolkit for Merchants and How to Optimize the Consumer Contactless Experience – The Perfect Tap er din guide til med succes at begynde at anvende et Mastercard kontaktløs-program. Disse dokumenter findes på mastercard.com/contactless. For yderligere værktøjer, herunder Mastercard-guiden til indarbejdning af en terminal (M-TIP-guiden), skal du kontakte din bank.

Kan kunder uden at være klar over det foretage et køb, hvis han/hun går forbi læseren?

Nej, du skal aktivere terminalen først, og kassemedarbejderen skal indtaste prisen for at aktivere kontaktløs-terminalen. Desuden skal kortet eller enheden være mindst 2 centimeter fra terminalen.

Skal forhandleren printe en kvittering for alle kontaktløs-transaktioner?

Nej, du behøver ikke at printe en kvittering for lavpristransaktioner, medmindre din kunde beder om en.

Hvad er transaktionsgrænsen for Mastercard kontaktløs-kort?

Kontaktløs-betalinger har ingen grænse, præcis som det er tilfældet med normale kort.

Hvad hvis kassen ikke svarer?

Prøv disse tiltag for at løse problemet:

Kontrollér, at terminalen og adapterne alle er tændt og tilsluttet. Et lys, tekst eller grafik på skærmen bør angive, om terminalen er tændt.

Hvis terminalen er en ikke-integreret terminal med en separat kontaktløslæser, skal du sikre dig, at kontaktløs-læseren lyser, efter transaktionen er registreret. Det kan være, at lyset ikke tænder, før efter dette er sket.

Registrer transaktionen igen, som du ville gøre det med en korttransaktion. Bed så kunden om at holde kortet eller enheden hen foran terminalen igen. Kontrollér, at kortet/enheden er mindst 2 cm fra terminalen, og at du kan høre et bip eller se lyset ændre sig.

Hvis din terminal stadig ikke svarer, skal du kontakte terminalproducenten eller terminalforhandleren.

Hvordan fungerer Mastercard kontaktløs-betaling til mobilenheder?

Ved betaling skal kunderne følge anvisningerne på deres enhed (dette varierer, efter hvilken enhed det er) og ganske enkelt holde deres enhed korrekt foran terminalen. For køb med en mobiltelefon identificerer din kunde sig som regel med mobiltelefonens pinkode, biometriske verificering eller mønsterverificering.

Jeg er ved at undersøge en svindelsag. Hvem kan jeg kontakte?

Send en e-mail til kundeservice Law_Enforcement_Support@mastercard.com. Du skal ikke skrive hele kortnumre i e-mailen; skriv kun kortnummerets første 6 cifre. Vi svarer på din henvendelse inden for 48 arbejdstimer.

Du skal også vide, at Mastercard ikke varetager konti eller yder personlig kundeservice til kortindehaverne. Selvom banker eller andre finansielle institutioner udsteder kort med Mastercards navn og logo under en Mastercard-licens, er det kun denne udstedende institution, der har kontakt til kortindehaveren. Derfor varetages alle kortoplysninger af banken eller den finansielle institution, der udsteder Mastercard-kortet.

Hvor kan jeg læse om privatlivspolitikken?

For at læse om privatlivspolitikken specifikt for dit kort, skal du besøge din kortudsteders hjemmeside. 

Hvilken type kort er tilgængelige?

Vi tilbyder en bred vifte af produkter under mærket Mastercard - betal senere, betal nu, forudbetalte kort, firmakort og kontaktløse kort. Kontakt din kortudsteder for at se, hvilke produkter, de tilbyder.

Hvordan får jeg et Mastercard?

Mastercard udstedes af alle større pengeinstitutter. For at finde et Mastercard, der passer til dine behov, kan du læse vores produktsektion. Produktsektionen indeholder links til kortudstedere og andre oplysninger. 

Bliver Mastercard accepteret globalt?
Ja, Mastercard accepteres af butikker, hoteller, restauranter, og mange flere samt pengeautomater over hele verden, hvor du ser et Mastercard logo.
Hvem skal jeg ringe til, hvis jeg har problemer med mit Mastercard?

Hvis du støder på problemer med dit kort (enten i udlandet eller i dit hjemland), bør du kontakte din kortudsteder. Nummeret til kortudstederen står på bagsiden af dit kort.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister mit kort, eller det bliver stjålet?

Hvis dit kort bliver tabt eller stjålet, skal du straks kontakte din bank. Som en sikkerhedsforanstaltning, foreslår vi, at du opbevarer din banks telefonnummer adskilt fra din tegnebog. 

Hvordan finder jeg en hæveautomat?

Du kan finde en hæveautomat ved at bruge vores service 'Find en hæveautomat.' Denne tjeneste fungerer over hele verden og viser alle hæveautomater, der accepterer Mastercard, Maestro og Cirrus.

Har du problemer med at komme ind på mastercard.com?

Denne side er optimeret til følgende browsere:

Google Chrome (nyeste version)
Firefox (nyeste version)
Safari (nyeste version) 


Ofte stillede spørgsmål – Kunder

 
Hvad er Click to Pay? 

Click to Pay er Mastercards bedre måde at betale online på – med avanceret betalingsteknologi bygget på industristandarder og intelligent sikkerhed fra Mastercard. 

Du kan opleve fremtidens sikre og adgangskodefri betalingsmulighed ved at se efter Click to Pay-ikonet, der hvor Mastercard accepteres som betalingsmetode. 

Hvorfor skal jeg bruge Click to Pay? 
Click to Pay giver dig mulighed for at betale online hurtigt og sikkert uden at skulle huske adgangskoder eller oprette konti.

  • Click to Pay giver dig mulighed for at betale online hurtigt og sikkert uden at skulle huske adgangskoder eller oprette konti. Ikke flere adgangskoder.
     Undgå besværet med at betale online   

  • Smart sikkerhed 
    Intelligent sikkerhed hjælper med at genkende dig, når du skal betale 

  • Du har kontrollen
    Gem betalingsoplysninger sikkert i din Mastercard Click to Pay-profil, så de er der, når du har brug for dem  
 
Hvordan kan jeg oprette en Mastercard Click to Pay-profil eller tilføje et kort? 

Der er et par måder at oprette en profil eller tilføje et kort på: 

Opret en Click to Pay-profil, eller tilføj et Mastercard på mastercard.dk/clicktopay

·   Tilføj et Mastercard til Click to Pay, når du betaler online 

·   Tilmeld dig via din mobilbank-app 

·   For at administrere kort og profiler med andre betalings-brands (som Visa eller American Express), skal du besøge deres websites 

 

Hvor kan jeg bruge Click to Pay? 

Tjek ud med Click to Pay, når du ser ikonet og Mastercard-logoet. 

 

Er Click to Pay kun til onlinebetalinger? 

Ja, denne nye måde at betale på tilføjer Mastercards sikkerhedsteknologi til onlinebetalinger. Nu kan du føle dig lige så sikker, når du betaler online, som du gør i butikkerne. 


Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge til Click to Pay? 

Du kan bruge alle Mastercards kredit-, debet- og forudbetalte betalingsmetoder. Hver forhandler bestemmer dog, hvilke betalings-brands der accepteres. 

Kontakt din bank eller dit foretrukne betalings-brand for at forhøre dig om tilgængelighed. 

 

Hvordan kan jeg sikkert få adgang til min Mastercard Click to Pay-profil uden en adgangskode?

Adgangskoder kan blive glemt eller stjålet. Mastercard Click to Pay bruger avanceret betalingsteknologi bygget på industristandarder og intelligent sikkerhed for at sikre, at det kun er netop dig, der har adgang til din profil. 

Hvis du er en husket bruger, vil du blive genkendt ved checkout – og ingen adgangskode kræves. 

Hvis du ikke er en husket bruger, skal du indtaste dit bruger-id – den e-mailadresse, der er knyttet til din Click to Pay-profil – for at modtage en engangsbekræftelseskode. Dette giver dig adgang til din Click to Pay-profil og lader dig betale med blot et par klik. 

For yderligere sikkerhed, kræves der altid verifikation for at opdatere personlige oplysninger. Du skal muligvis også verificere dig, hvis der er usædvanlig aktivitet på din Click to Pay-profil. 

 

Hvorfor er alle mine kort ikke opført i min Mastercard Click to Pay-profil? 

Du kan kun administrere dine Mastercards på mastercard.dk/clicktopay. Hvis du gerne vil administrere kort med andre betalings-brands (som Visa eller American Express), skal du besøge deres websites for at tilmelde eller tilføje kort. 

 

Hvad gør det, hvis man vælger "Husk mig"? 

Funktionen Husk mig giver dig hurtig adgang til din Mastercard Click to Pay-profil og hjælper dig med at tjekke ud hurtigere.

Hvis du bliver husket på en enhed/browser, vil du blive genkendt og husket, når du skal betale, så længe du bruger den samme browser og ikke rydder dine browserdata (cookies). 

Hvis du ikke vælger Husk mig, skal du manuelt indtaste dit bruger-id og en bekræftelseskode, hver gang du vil have adgang til din Click to Pay-profil eller checkout.

Du kan administrere, hvilke enheder der husker dig ved at gå til Indstillinger og derefter Huskede enheder i din Mastercard Click to Pay-profil. 

 

Hvor kan jeg administrere min Mastercard Click to Pay-profil uden for betalings-checkoutet? 

Du kan til enhver tid administrere din Mastercard Click to Pay-profil ved at besøge mastercard.dk/clicktopay. Når du har fået adgang til din Click to Pay-profil, kan du: 

·   Tilføje eller slette et kort 

·   Tilføje eller slette en forsendelsesadresse 

·   Redigere et telefonnummer 

·   Administrere browser- og enhedsforbindelser 

·   Slette din Mastercard Click to Pay-profil 

 

Hvordan ændrer jeg mit bruger-id, hvis jeg lavede en fejl under tilmeldingen? 

Af sikkerhedshensyn kan du ikke redigere dit bruger-id – den e-mailadresse, der er knyttet til din Click to Pay-profil. Du bliver nødt til at slette din nuværende profil med den forkerte e-mailadresse. Derefter kan du oprette en ny Click to Pay-profil med dit Mastercard og den korrekte e-mailadresse som dit nye bruger-id. 


Hvordan redigerer jeg et kort? 

For at opdatere et kort skal du slette det fra din ClicktoPay-profil. Tilføj derefter dit kort som en ny betalingsmetode med de opdaterede oplysninger. 

 

Hvad gør jeg, hvis Click to Pay ikke virker? 

Hvis Click to Pay ikke virker, eller du ikke kan vælge Click to Pay-ikonet, skal du kontakte den forhandler, hvor du forsøger at betale. 

 

Hvordan sletter jeg min Mastercard Click to Pay-profil? 

Du kan til enhver tid administrere din Mastercard Click to Pay-profil ved at besøge mastercard.co.uk/clicktopay. 

Du kan slette dine profiloplysninger fra Mastercard Click to Pay ved at logge ind på din profil på mastercard.com/clicktopay. I din profil skal du klikke på menuen i øverste højre hjørne. Vælg Indstillinger og vælg derefter Administrer profil. 

Hvis du ombestemmer dig, skal du oprette en ny Click to Pay-profil. For at administrere kort og profiler med andre betalings-brands skal du besøge deres websites. 

 

Ofte stillede spørgsmål – Erhverv – Forhandler

 
Hvad er Mastercard Click to Pay? 

Mastercard Click to Pay giver en adgangskodefri online betalingsmulighed med avanceret betalingsteknologi og intelligent sikkerhed. Dine kunder kan se efter Click to Pay-ikonet og benytte fremtidens sikre, nemme online-betaling, hvor Mastercard accepteres. 

 

Hvad er Mastercard Click to Pay? 

Mastercard Click to Pay bruger avanceret betalingsteknologi og intelligent sikkerhed, der hjælper med at genkende dine kunder ved checkout. Det udnytter også adfærdsanalyse og biometri til sikkert at identificere legitime kunderne i realtid med reduceret friktion. 

Der kræves altid verifikation for at opdatere personlige oplysninger, for at tilføje yderligere sikkerhed. Dine kunder skal muligvis angive en engangsbekræftelseskode for at få adgang til deres Mastercard Click to Pay-profil. 

 

Hvordan kan min kunder oprette en Mastercard Click to Pay-profil eller tilføje et kort? 

Der er flere nemme måder at oprette en Click to Pay-profil på eller tilføje et kort. Dine kunder kan: 

 

·   Oprette en Click to Pay-profil, eller tilføje et Mastercard på mastercard.dk/clicktopay

·   Opret en profil eller tilføj et Mastercard ved checkout, når de ser Click to Pay-ikonet, der hvor Mastercard accepteres 

·   De kan tilmelde sig via deres mobilbank-app, når de ser Click to Pay-ikonet 

Hvis du ønsker at tilføje kort fra andre betalings-brands end Mastercard, skal du besøge det pågældende betalings-brands eget website. 

 

Hvordan og hvor bruger kunderne Click to Pay? 

Denne sikre, praktiske online-betalingsmulighed er designet til at fungere på tværs af enheder og webbrowsere. 

Kunderne kan opleve fremtidens sikre og nemme onlinebetaling ved at kigge efter Click to Pay-ikonet, der hvor Mastercard accepteres. 

Når de ser Click to Pay-ikonet ved checkout, vælger de bare deres kort og gennemfører købet. 

 

Hvilke betalingsmetoder kan mine kunder til Click to Pay? 

Dine kunder kan bruge alle Mastercards kredit-, debet- og forudbetalte betalingsmetoder. Kortbrug og tilgængelighed for andre betalingskort kan variere. Hver forhandler bestemmer dog, hvilke betalings-brands der accepteres. 

 

Er Click to Pay kun til onlinebetalinger? 

Ja. Denne nye online betalingsmulighed tilføjer Mastercards sikkerhedsteknologi til onlinebetalinger, så dine kunder vil føle sig lige så sikre, når de betaler online, som de gør i butikkerne. 

 

Hvad får mine kunder ud af at bruge Click to Pay? 

Mastercard Click to Pay har den nyeste sikkerheds- og betalingsteknologi, så dine kunder kan tjekke hurtigt og sikkert ud – uden adgangskode. 

Mastercard Click to Pay beskytter kundernes betalingsoplysninger med flere sikkerhedslag og giver en ensartet, friktionsfri online-betalingsoplevelse på tværs af alle deltagende forhandlere. 

 

Ofte stillede spørgsmål for forhandlere 
 
Hvad er fordelene ved at implementere Click to Pay? 

Implementering af Click to Pay kan hjælpe med at øge dine godkendelsesrater, hvilket fører til potentielt højere konverteringsrater og en bedre kundeoplevelse. 

Hvordan? Click to Pay skaber en bekvem, ensartet online købsoplevelse. Dine kunder vil kunne finde et genkendeligt ikon på tværs af forhandlere og enheder, og det strømliner betalingsprocessen. De får også at vide, at deres køb er beskyttet af avanceret betalingsteknologi – uden at skulle huske en adgangskode. 

 

Hvor meget koster Click to Pay? 

Click to Pay er gratis for dine kunder, men udviklingsomkostninger for forhandlere kan forekomme. 

 

Hvordan adskiller Click to Pay sig fra andre online betalingsløsninger? 

Click to Pay er en hurtigere og smartere måde at betale på, der gør det nemt at betale online, og lader dine kunder få sikker adgang til deres oplysninger, når de betaler – uden adgangskode. I stedet bruger denne innovative betalingsmulighed avanceret betalingsteknologi og intelligent sikkerhed, der fungerer på tværs af kanaler og enheder. 

 

Ofte stillede spørgsmål – Erhverv – Udsteder

 
Hvad er Mastercard Click to Pay? 

Mastercard Click to Pay giver en adgangskodefri online betalingsmulighed med avanceret betalingsteknologi og intelligent sikkerhed. Dine kunder kan se efter Click to Pay-ikonet og benytte fremtidens sikre, nemme online-betaling, hvor Mastercard accepteres. 

 

Hvad er Mastercard Click to Pay? 

Mastercard Click to Pay bruger avanceret betalingsteknologi og intelligent sikkerhed, der hjælper med at genkende dine kunder ved checkout. Det udnytter også adfærdsanalyse og biometri til sikkert at identificere legitime kunderne i realtid med reduceret friktion. 

Der kræves altid verifikation for at opdatere personlige oplysninger, for at tilføje yderligere sikkerhed. Dine kunder skal muligvis angive en engangsbekræftelseskode for at få adgang til deres Mastercard Click to Pay-profil. 

 

Hvordan kan mine kunder oprette en Mastercard Click to Pay-profil eller tilføje et kort? 

Der er flere nemme måder at oprette en Click to Pay-profil på eller tilføje et kort. Dine kunder kan: 

·   Oprette en Click to Pay-profil, eller tilføje et Mastercard på mastercard.co.uk/clicktopay 

·   Opret en profil eller tilføj et Mastercard ved checkout, når de ser Click to Pay-ikonet, der hvor Mastercard accepteres 

·         De kan tilmelde sig via deres mobilbank-app, når de ser Click to Pay-ikonet 

Hvis du ønsker at tilføje kort fra andre betalings-brands end Mastercard, skal du besøge det pågældende betalings-brands eget website. 

 

Hvordan og hvor bruger kunderne Click to Pay? 

Denne sikre, praktiske online-betalingsmulighed er designet til at fungere på tværs af enheder og webbrowsere. 

Kunderne kan opleve fremtidens sikre og nemme onlinebetaling ved at kigge efter Click to Pay-ikonet, der hvor Mastercard accepteres. 

Når de ser Click to Pay-ikonet ved checkout, vælger de bare deres kort og gennemfører købet. 

 

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge til Click to Pay? 

Dine kunder kan bruge alle Mastercards kredit-, debet- og forudbetalte betalingsmetoder. Kortbrug og tilgængelighed for andre betalingskort kan variere. Hver forhandler bestemmer dog, hvilke betalings-brands der accepteres. 

 

Er Click to Pay kun til onlinebetalinger? 

Ja. Denne nye online betalingsmulighed tilføjer Mastercards sikkerhedsteknologi til onlinebetalinger, så dine kunder vil føle sig lige så sikre, når de betaler online, som de gør i butikkerne. 

 

Hvad får mine kunder ud af at bruge Click to Pay? 

Mastercard Click to Pay har den nyeste sikkerheds- og betalingsteknologi, så dine kunder kan tjekke hurtigt og sikkert ud – uden adgangskode. 

Mastercard Click to Pay beskytter kundernes betalingsoplysninger med flere sikkerhedslag og giver en ensartet, friktionsfri online-betalingsoplevelse på tværs af alle deltagende forhandlere. 

 

Ofte stillede spørgsmål for Udsteder 
 
Hvordan kan jeg tilbyde Click to Pay til mine kunder? 

Click to Pay er designet til at fungere med de vigtigste betalingsmetoder på tværs af kredit-, betalings- og forudbetalte kort. 

 

Hvordan hjælper Click to Pay finansielle institutioner? 

Click to Pay hjælper finansielle institutioner med bedre at kunne administrere autentificering og risiko ved at udnytte EMV-standarder til at gøre onlinebetalinger mere sikre. 

Click to Pay hjælper også til at skabe et tættere forhold til kunderne, ved at give dine kunder mulighed for at tage kontrol over deres gemte online betalingsoplysninger via din mobilbank-app eller dit website. 

Kunderne kan opleve fremtidens sikre og nemme onlinebetaling ved at kigge efter Click to Pay-ikonet, der hvor Mastercard accepteres eller ved at besøge mastercard.com/clicktopay. 

 

Hvordan kan jeg lette tilmeldingen til Click to Pay for mine kunder? 

Udstedere kan lette kundernes tilmelding til Click to Pay ved at aktivere push-opsætning i deres bank-app eller i deres mobilbank-app.