Mastercard® for erhvervsdrivende

Nutidens kunder har færre og færre penge på sig. De har finansiel fleksibilitet takket være deres kort og for forretninger er det derfor vigtigt at acceptere kortbetalinger.

Udnyt vores globale betalingsnetværk. Kontakt en kortindløser for mere information og hjælp til at komme i gang.

Kortaccept - dine fordele

Her finder du en oversigt over alle fordelene ved et samarbejde med Mastercard

Bekæmp kortsvindel med teknologi som EMV-chip, SecureCode® og meget mere

Flere oplysninger om, hvordan vores teknologi beskytter din virksomhed

Vigtige oplysninger for erhvervsdrivende

Om Interchange

Forretninger betaler et indløsningsgebyr til sin indløser for modtagelse af Mastercard. Ud af dette gebyr betaler indløseren et såkaldt interchange gebyr til udstederen af det kort, der blev brugt. Interchange gebyret dækker de omkostninger som kortudstederen har til behandling af transaktionen og dækker også de risici og omkostninger der er forbundet med at føre konto for kortholderen. Mastercard har etableret et standardiseret regelsæt for interchange på tværs af landegrænser og anvender den samme proces i hele verden. En standardiseret interchange sikrer, at Mastercard accepteres i mange butikker.

Mastercard er pioner i branchen, når det handler om at skabe et interchange-system med fuld gennemsigtighed. Nedenfor finder du dokumenter til download, som beskriver interchange inden for EØS og den interchange, som Mastercard har etableret for præcist dit land. Vi opfordrer erhvervsdrivende til at tale med kortindløsere eller andre tjenesteydere, der leverer korttjenester, angående Mastercards interchange, netværk og betingelser.

Yderligere information

Mastercards officielle regler og dokumenter

Mastercard Rules (på engelsk)

Transaction Processing Rules (på engelsk)

Chargeback Guide (på engelsk)

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål? Her finder du vores mest almindelige spørgsmål og svar

Payment facilitator