Skip to Content

E-sporten vokser enormt i vores samfund, og det er en vigtig og underholdende del af mange menneskers liv. Mastercard har derfor valgt at indgå et regionalt samarbejde med DreamHack og bliver premiumpartner til Northern League of Legends Championship 2020/2021.

Mastercard har tidligere haft et globalt samarbejde med Riot Games som finansiel partner for League of Legends Championship Series (LCS). Men nu indgår de også et partnerskab regionalt og forstærker yderligere sin tilstedeværelse i League of Legends-community og e-sporten generelt.

”E-sporten vokser fortsat, og vi er ekstremt glade for at byde Mastercard velkommen, og vi er glade for deres støtte til e-sporten og DreamHack-familien,” siger Marcus Lindmark, Co-CEO på DreamHack.

”League of Legends er en af de mest betydningsfulde titler for den hastigt voksende e-sport, som vi støtter over hele verden. Vi er derfor meget glade for at kunne samarbejde med DreamHack om en ny liga i det nordlige Europa, en region, hvor e-sporten er etableret og ses som fantastisk underholdning”, siger Jessica Ståhlbom, Head of Marketing, Nordics & Baltics, Mastercard.

Læs hele pressemeddelelsen:

DreamHack og Mastercard offentliggør samarbejde om NLC 2020